سفارش تبلیغ
صبا ویژن

میزان برداشت خیار گلخانه ای در هر هکتار چقدر است؟

خداوند هر میوه ای را در فصل و زمان مناسب خودش آفریده است. خیار یکی دیگر از میوه های تابستانی است که در گرمای طاقت فرسای تابستان به خنک شدن و پایین آوردن دمای بدن کمک زیادی می کند. امروزه افراد زیادی به برای پرورش این محصول روی آورده اند که با موفیت های زیادی هم روبرو شده اند. البته نکاتی هم وجود دارد که اگر کشاورزانی که مسئول کاشت و پرورش خیار هستند، آنها را رعایت کنند می توانند بیشترین میزان خیار را از مزرعه یا گلخانه خود برداشت کنند. مانند نوع خاک زیر کشت، نحوه و زمان آبیاری و نوع و میزان کود مصرفی و … که در مطالب قبلی به بیان همه این موارد پرداختیم.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سازمان بسیج سازندگی،‌ یوسف حمزه ای درباره مزیت های کشت گلخانه ای می گوید: “هر 1000 متر مربع گلخانه به اندازه 1 هکتار (10 هزار مترمربع) زمین کشاورزی بازدهی دارد. این کشاورز موفق می افزاید: “خیار در هر دوره 6 ماهه در هر هزار متر 20 تن محصول می دهد و 50 درصد پول حاصل از فروش آن سود خالص است. من سال گذشته 120 هزار تن خیار برداشت کردم. برای بازاریابی محصولات مشکلی ندارم و با تقاضای انباشته نیز مواجهم. از آنجایی که کشت خارج از فصل انجام می دهیم در مقاطعی از سال مثل پاییز و زمستان قیمت ها طلایی می شوند و سود خیلی خوبی بدست می آید.”

خیار

آبیاری قطره‌ای و کشت گلخانه ای برای کشورهایی مانند ایران که با بحران آب مواجه هستند، یک انتخاب نیست، بلکه یک الزام است. کشت گلخانه ای با وجود مزیت های فراوانی که دارد هنوز جای خودش را در میان کشاورزان ایرانی آن طور که باید و شاید باز نکرده است. با این وجود آن دسته از کشاورزانی که با رعایت اصول علمی به کشت گلخانه ای روی آورده اند در قیاس با کشاورزان سنتی از درآمدهایی به مراتب بالاتر برخوردارند و در عین حال هزینه هایشان را بسیار کاهش داده اند. همچنین تجربه ثابت کرده که از هر هزار مترمربع گلخانه می توان معادل 10 هزار مترمربع زمین کشاورزی محصول برداشت کرد.

...

ادامه متن را در لینک اصلی زیر بخوانید:

میزان برداشت خیار گلخانه ای در هر هکتار چقدر است؟